За офиса

Статии

Започва новата ИГРА за Ученическа кампания 2023! Старт от 23 август до 28 септември 2023г! Всеки клиент, направил поръчка онлайн, или покупка в книжарницата на стойност над 50лв, може да участва в ТОМБОЛА С НАГРАДИ

прочети още

Природата е едно от големите ни богатства. Не само ни дава място за живеене, но и ни дава уникални моменти, които само природата може да ни осигури. Защото да гледате как слънцето изгрява над морето, да отидете на дълга разходка в планината по бреговете на река, да къмпингувате в гората или да наблюдавате животни в естествената им среда, например, са изключителни моменти, които само майката природа ни дава. Поради тези причини и толкова много други (за които съм сигурен, че мислите), години наред в Anekke сме щадящи околната среда, когато става въпрос за производство на нашите продукти. как? Като изберете да правите екологични чанти и аксесоари (щадящи околната среда)

прочети още

Здравейте приятели! Очакваме ви в Морската градина :) От 22-ри до 30-ти май децата могат да рисуват и забавляват с безплатни продукти на немската марка за рисувателни средства Staedtler! За четвърта поредна година, ние от officemall.bg, имаме удоволствието да участваме с щанд за рисувателни и художествени материали за децата и учениците във Фестивал на цветята - "Флора Варна"!

прочети още