За офиса

ИГРА за Ученическа кампания 2023г!

22 август 2023
ИГРА за Ученическа кампания 2023г!

ВНИМАНИЕ!!! Започва новата ИГРА за Ученическа кампания 2023! Старт от 23 август до 28 септември 2023г!

Всеки клиент, направил поръчка онлайн, или покупка в книжарницата на стойност над 50лв, може да участва в ТОМБОЛА С НАГРАДИ:

Бутилка за вода ION 8, Несесер STREET, чадъри STREET, несесер Papermate, Бутилка с калъф Street, Тениска Staedtler, торбички от плат Staedtler и много други....

Всеки клиент, трябва да напише Име и Телефон на дубликат на касовия бон, който ще бъде пуснат в кутия с урна. Онлайн поръчките ще участват автоматично за всяка сума над 50 лева!

Наградите ще бъдат изтеглени на 29 септември на случаен принцип и ще бъдат оповестени публично в нашия онлайн магазин, както и във Фейсбук страницата ни!

Харесайте Фб страницата ни, за да сте винаги информирани за новите промоции и активности!!

Природата е едно от големите ни богатства. Не само ни дава място за живеене, но и ни дава уникални моменти, които само природата може да ни осигури. Защото да гледате как слънцето изгрява над морето, да отидете на дълга разходка в планината по бреговете на река, да къмпингувате в гората или да наблюдавате животни в естествената им среда, например, са изключителни моменти, които само майката природа ни дава. Поради тези причини и толкова много други (за които съм сигурен, че мислите), години наред в Anekke сме щадящи околната среда, когато става въпрос за производство на нашите продукти. как? Като изберете да правите екологични чанти и аксесоари (щадящи околната среда)

прочети още

Здравейте приятели! Очакваме ви в Морската градина :) От 22-ри до 30-ти май децата могат да рисуват и забавляват с безплатни продукти на немската марка за рисувателни средства Staedtler! За четвърта поредна година, ние от officemall.bg, имаме удоволствието да участваме с щанд за рисувателни и художествени материали за децата и учениците във Фестивал на цветята - "Флора Варна"!

прочети още