За офиса

Нарисувай лятото и твоите мечти с безплатни продукти на Staedtler в Морската градина на Варна!

17 май 2021
Нарисувай лятото и твоите мечти с безплатни продукти на Staedtler в Морската градина на Варна!


Заповядайте от 22.05.2021г. до 30.05.2021г. да рисуваме и да се завабляваме заедно в Морскаста градина на Варна!
Ще има много подаръци и изненади за всички деца, които безплатно могат да нарисуват лятото и мечтите си!
Мястото е същото -  Морска градина Варна, между Морско казино и сцена Раковина.
Очакваме ви с много изненади за децата! Заповядайте!!

Участвайте със своя авторска рисунка, публикувайте я на нашата фейсбук страница и първите три рисунки с най-много лайкове, ще получат страхотни награди от Staedtler!

 

Започва новата ИГРА за Ученическа кампания 2023! Старт от 23 август до 28 септември 2023г! Всеки клиент, направил поръчка онлайн, или покупка в книжарницата на стойност над 50лв, може да участва в ТОМБОЛА С НАГРАДИ

прочети още

Природата е едно от големите ни богатства. Не само ни дава място за живеене, но и ни дава уникални моменти, които само природата може да ни осигури. Защото да гледате как слънцето изгрява над морето, да отидете на дълга разходка в планината по бреговете на река, да къмпингувате в гората или да наблюдавате животни в естествената им среда, например, са изключителни моменти, които само майката природа ни дава. Поради тези причини и толкова много други (за които съм сигурен, че мислите), години наред в Anekke сме щадящи околната среда, когато става въпрос за производство на нашите продукти. как? Като изберете да правите екологични чанти и аксесоари (щадящи околната среда)

прочети още